Kennismaken
Onderscheid
Opleidingsaanbod
De afgelopen periode
Udo Ras
Contact
Publicaties
Overdenking
Algemene voorwaarden

  1) We zijn gespecialiseerd in coaching.
  We doen coaching er dus niet ‘bij’. Coaching is voor ons dé en enige succesvolle stijl van leidinggeven en begeleiden; toepasbaar in alle mogelijke denkbare situaties!! Dat bewijzen onze deelnemers voortdurend in hun praktijk!!

  2) We werken op alle ‘niveaus’.
  Dat wil zeggen dat we in staat zijn organisaties en individuen te begeleiden om coaching op alle mogelijke manieren in alle lagen te implementeren. De trainingen zijn dus niet alleen op HBO-niveau!

  3) We geven trainingen aan en coachen mensen die onder andere werkzaam zijn binnen het bedrijfsleven, de (semi-)overheid, de gezondheidszorg, het onderwijs en welzijnsinstellingen.

  4) We werken niet met standaard trainingen en programma’s.
  Opleidings- en ondersteuningsvragen van de organisatie vormen het uitgangspunt van onze trainingen en begeleiding.

  5) Volgens onze klanten zijn we zéér praktijkgericht.
  Ervarend leren, niet met behulp van rollenspellen en/of van te voren bedachte cases, maar aan de hand van eigen ingebrachte actuele problematiek, staat centraal in onze trainingen.

  6) We werken niet met trainers die coaching theoretisch hebben ‘geleerd’, maar met coaches die de kracht van coaching daadwerkelijk hebben ‘ervaren’ in hun eigen praktijk en die van onze deelnemers.

  7) We komen aan onze opdrachten via ‘mond tot mond-reclame’.
  Dat betekent dat we, zonder op enige wijze te adverteren, in staat zijn mensen voor ons te laten kiezen. Daar ligt een grote klanttevredenheid aan ten grondslag.

  8) We hebben inmiddels met zeer veel klanten een langdurige relatie opgebouwd, zonder dat deze klanten in een afhankelijkheidspositie ten opzichte van ons verkeren.

  9) We mogen gerust stellen dat we ten opzichte van andere bureaus een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding hebben. Sterker nog: we zijn op dit gebied een van de goedkoopste bureaus in Nederland.

  10) Onze succesvolle trainingen zijn gebaseerd op eenvoud!
  Soms twijfelen deelnemers in het begin van onze trainingen aan de effectiviteit van onze methodiek. Zij komen de volgende training, na te hebben geëxperimenteerd in hun praktijk, altijd terug met het volgende inzicht: ‘Het is juist de eenvoud die het zo effectief maakt!!’