Opleidingsaanbod
Kennismaken
Onderscheid
Opleidingsaanbod
De afgelopen periode
Udo Ras
Contact
Publicaties
Overdenking
Algemene voorwaarden

Speciaal voor het onderwijs organiseert U.R. Coaching en Zelfsturing trainingen die gericht zijn op het toepassen van het middel coachend lesgeven om opbrengstgericht onderwijs te kunnen realiseren. Deze trainingen kunnen op maat worden gemaakt voor het basis- en voortgezet onderwijs en HBO- of universitaire onderwijsinstellingen. Op onze pagina 'De afgelopen periode' kunt u regelmatig lezen bij welke onderwijsinstellingen we bezig zijn en wat de reacties van deelnemers zijn!

Wij geven ook trainingen gericht op het efficiënt voeren van resultaatgerichte gesprekken met ouders. Onderwerpen zoals 'hoe kunnen wij als school onze mogelijkheden en grenzen aangeven in gesprekken met ouders?' of 'hoe komen we tot een goede gedeelde verantwoordelijkheid met ouders?' kunnen onderwerpen zijn die centraal staan in deze trainingen.

Niet alleen docenten, maar ook onderwijsdirecties en managementteams hebben de afgelopen tijd veel nieuwe ontwikkelingen op hun bordje gekregen. Te denken valt aan het ‘Integraal Personeels Beleid’ en/of de ‘Persoonlijke Ontwikkelingsplannen’. Beleid maken en leidinggeven gaan meer en meer tot de kerncompetenties van de directie en/of het managementteam behoren. Speciaal voor directies en managers in het onderwijs organiseert U.R. Coaching en Zelfsturing trainingen gericht op dit specifieke beleid maken en leidinggeven in het onderwijs.

Voor interne en ambulante begeleiders en/of vormingswerkers kunnen wij trainingen samenstellen rondom het thema coachend begeleiden.

Voor verdere informatie over alle trainingsmogelijkheden specifiek gericht op en voor het onderwijs verzoeken wij u contact met ons op te nemen.